Vacature accountant (AA)

Niet voor één gat te vangen en altijd op zoek naar het doel? Dat past precies bij BNB. Kijk hieronder waarop je kunt rekenen en wie weet lees je voor het eerst over jouw nieuwe baan. 

Nuchter. Gericht op de regio

Een goede accountant houdt zich met meer bezig dan alleen jaarcijfers en fiscale adviezen vinden wij. Daarom kijken we vooral naar de ondernemer als persoon. We staan naast de ondernemer, zonder gedoe. Nuchter, als echte Groningers.

Gevestigd in Winschoten en met onze blik gericht op de regio, gaan we aan de slag voor ondernemers. Er is genoeg te doen, dus kan ons team van accountants en relatiebeheerders wel wat versterking gebruiken.

Een accountant die luistert

Samen met jouw collega’s sta je klaar voor bedrijven in de regio. Met jouw vaktechnische kennis zorg je als accountant voor het beste advies. Luisteren is daarbij misschien wel het belangrijkste aspect van jouw werkzaamheden.

Je bewaakt, net als jouw collega’s, de kwaliteit van het werk door kritisch te blijven op jezelf en op elkaar. Zo zorgen we er samen voor dat jaarrekeningen, liquiditeitsprognoses, fiscale adviezen en andere zaken perfect op orde zijn.

Solliciteren

Zijn wij op zoek naar elkaar? Bel ons dan op 0597 726 910 of mail je sollicitatie en cv naar werkenbij@bnbaccountants.nl.

Als nieuwe collega...

... heb je een analytische blik en weet je hoe je op de juiste manier moet doorvragen. Je denkt mee en gaat in gesprek om de klant zo goed mogelijk te ondersteunen. Verder verwachten we dat je:

  • Een relevante hbo- of wo-opleiding hebt afgerond;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als accountant hebt;
  • Houdt van werken in teamverband;
  • Affiniteit hebt met het Groningse.

Dan kun jij rekenen op

We verwelkomen je graag in een gezellig team bij BNB Accountants. We houden van ons vak en staan klaar voor onze klanten en elkaar. Hebben we de juiste klik? Dan:

  • Bespreken we het aantal uren dat je per week gaat werken;
  • Bieden we je een marktconform salaris en secundaire voorwaarden die passen bij jouw functie en ervaring;
  • Geven we je de ruimte om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied.

Solliciteren

Zijn wij op zoek naar elkaar? Bel ons dan op 0597 726 910 of mail je sollicitatie en cv naar werkenbij@bnbaccountants.nl.