Wie we zijn

Arjan Boer AA
Arjan Boer AAAccountant
06-5583 2803
Als gecertificeerd accountant kan ik de dingen doen die ik al van jongs af aan wilde doen. Praten met ondernemers, adviseren en ondernemen. Het is dan ook niet wonderlijk dat ik na een opleiding detailhandel de accountancy ben ingerold.
Ondernemen, dat is waar het bloed sneller van gaat stromen. Wat kan, wat kan niet, waar liggen de grenzen en hoe krijgen we iets voor elkaar. Ik zeg ‘we’ ik bedoel dan ook ‘we’. Ondernemen doe je immers niet alleen, dit doe je als team. Je zoekt mensen om je heen waarmee je je onderneming tot een succes maakt.
Mardi Bosker AA
Mardi Bosker AAAccountant
06-5537 7243
‘Klanten succesvoller laten zijn, middels advies’ dat is waar ik dagelijks de uitdaging in zie. Dat is natuurlijk heel breed ‘advisering’. Je spart met klanten over prognoses en toekomstverwachtingen maar bijvoorbeeld ook aangeven hoe het bedrijf administratief e.e.a. kan verbeteren hoort daarbij.
Ik vind het heerlijk om (vanuit de wet- en regelgeving) klanten te helpen het bedrijf uit te bouwen, dan wel problemen helpen te voorkomen. Het ontzorgen van mijn klanten en oplossingsgericht bezig zijn voor die klanten geeft mij veel voldoening.

BNB accountants

Meer informatie?

Wij bellen u graag terug!

NEEM CONTACT MET MIJ OP