Het team van BNB Accountants & Adviseurs

Toen wij, Mardi en Arjan, eind 2012 de koppen bij elkaar staken, bleek onze ondernemersdrang net zo groot als de liefde voor de accountancy. Het was onvermijdelijk: accountantskantoor BNB werd een feit. Inmiddels zitten we met een team van 5 collega’s aan de Zeefbaan 31 in Winschoten. We stellen ons graag aan u voor.

Meer informatie 

‘Advisering die bijdraagt aan groei’

“Sinds ik zelf ondernemer ben, snap ik de verantwoordelijkheden en risico’s van ondernemers des te beter. Als wij bij klanten signaleren dat het anders kan, of soms zelfs anders moet, bel ik met de klant. Door het gesprek aan te gaan, alternatieven te bespreken of scenario’s uit te rekenen ontstaan vaak nieuwe inzichten. Die leiden weer tot nieuwe ambities en mogelijkheden. Dat soort kansen bij ondernemers zien ontstaan is het mooiste van ons vak.”

Mardi Bosker - accountant (AA) & eigenaar

Contactgegevens

‘Werken met cijfers, werken met mensen’

“Wij kennen onze klanten en weten precies wat er moet gebeuren. Maar ondernemers blijven ondernemers, die verzinnen steeds wat nieuws. Soms doen ze dat ook nog eens allemaal tegelijk. Als de drukte dan toeslaat, zie je pas echt hoe ervaren en flexibel ons team is. Hoe iedereen op scherp staat en zijn verantwoordelijkheid neemt. Hoe we als team de klussen klaren. Dan ben ik echt trots op BNB.”

Yvonne Meijer - relatiebeheerder

Contactgegevens

‘Geen toeters en bellen’

“Wij doen wat er toe doet voor onze klanten. Fiscaal advies, jaarcijfers, btw, liquiditeitsprognoses, alles is mogelijk. Wat de ondernemer ook wil, het blijft boeiend om administraties met alle wetgeving, beroepsregels, fiscale en technische ontwikkelingen om te zetten naar kant- en klare rapporten en oplossingen. Zonder ingewikkelde toeters en bellen natuurlijk, want daar hebben ze ons nou net voor. Gelukkig maar!”

Dennis Nanninga - accountant (AA) & relatiebeheerder

Contactgegevens

‘Samen werken we aan succes’

Van maakindustrie tot adviesbureau, met of zonder personeel, elke ondernemer maakt zijn eigen keuzes. De een wil graag sparren en cijfermatig inzicht, de ander wil alleen aan zijn administratieve verplichtingen voldoen. Sommigen doen we volledig geautomatiseerd, anderen lopen liever even binnen. Allemaal werken ze dagelijks aan het succes van hun bedrijf. Dat wij bij al die keuzes van al die ondernemers betrokken zijn, dat is toch fantastisch?”

Arjan Boer - accountant (AA) & eigenaar

Contactgegevens