Accountancy &
bedrijfsadvies
Direct contact Onze medewerkers 

Specialisten in bedrijfsadvisering & accountancy

We doen wat er toe doet

Ondernemers willen geen onnodige administratie, geen onnodig advies en helemaal geen onnodige facturen. Nou, dan kunnen we elkaar de hand schudden, want wij hebben we ook geen zin in onnodig werk. Wij doen graag de dingen die er wèl toe doen. Bij ons daarom geen standaardoplossingen waar elke klant in wordt ‘gepropt’. Wij horen liever wat ú belangrijk vindt. 

Wilt u alleen een jaarrekening? Of wilt u dat we ook tussentijdse cijfers opstellen? Hoe zit het met de te betalen inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting? Wilt u graag een aantal vaste rapportages of adviesgesprekken per jaar? Of specifiek advies voor bepaalde plannen? Als u ons vertelt wat er voor u toe doet, gaan wij dat voor u regelen.

Meer informatie 

Een vraagbaak en steunpilaar die zorgt voor focus en rust.

Accountant in Winschoten en Oldambt

Ons kantoor staat aan de Zeefbaan in Winschoten. In onze eigen gemeente Oldambt zijn we een bekende speler, maar ons werkgebied is veel groter. Dat loopt grofweg van Assen tot Uithuizen en van Groningen tot Delfzijl. Onze klanten zitten allemaal in het MKB. Daar zit ons hart en onze kennis. Of u nu een technische groothandel heeft, een aannemer, een bakker of een schilder bent; wij duiken graag in uw cijfers en ontzorgen u graag.

Informatie aanvragen